Nuffnang Gadget

July 1, 2009

Tahniah.. Tahniah... Tahniah...

amboi, banyaknya tahniah..
actually ucapan tahniah ni khas untuk opismate aku..
1. kak rahmah = naik pangkat
2. Kak raf = dapat bertukar ke kedah (sian akak ni tawww.. setahun lebeh mintak tukar baru dapat... husband ngan anak-anak smua kat sana.. asyik dok berulang ke kedah jer)
3. Kak mariah = naik pangkat (nasib baik kat sini jugak.. ganti tempat kak raf)
4. en. malek, kak nor & abg kamal = dapat APC
5. alycia a.k.a aku & kak raf = dapat confirm

so, kat sini kalau ada berita gembira macam naik pangkat ke, bertukar ke, dapat cemerlang ke mesti ada acara makan-makan untuk meraikan.. memang best kerja kat sini sebab asyik makan makan makan... sape-sape yang masuk sini confirm tak boleh kurus hehe..

menu = nasi goreng cina, ayam goreng rempah, satay, puding laici & cendol, buah-buahan, air oren... pehhh, kenyang.. Alhamdulilah....

... nak posing jugakkkk ...


... sila tengok makanan yer ...

... ni apa kes aku ngan rizal mcm bergaduh lak ni ...

4 yang komen:

Puteri Mona said...

aah aku duk sana asik makannnnn jek mau lagik gemok dr skang. KAt sini byk kirjosss kdg2 soru pun miss huhu. Tapi tak kurus2 gak wakka apa kess

nizza-abira said...

Tahniah jugak utk kalian semua :)

Sue said...

Zura..ko dah confirm erk?? tahniah..tahniah....sama wani la yer..?

Eh! Puan zarina satu opis erk..? nampak mcm kat gambar tuh..? kim salam kat dia yer...tah ingat aku lagi ke tak ..kata X-KDN pindah masuk JPA. heheh

~~@lyci@~~ said...

Mona :
bestt mon duk sini kan.. asyik makan makan makan..

Nizza :
tima kasih :)

Sue :
haah sue.. baru confirm.. batch kitaorg confirm dkt 2 tahun.. korang dulu 6 bulan jer dah confirm kan..

haah, puan zarina satu opis ngan zura.. Insya Allah, nnt zura sampaikan..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com