Nuffnang Gadget

August 17, 2009

Acik Kawin...

ni entry dah basi dah ni.. tapi aku tak kira.. aku nak letak jugak... actually 2/8 aritu ada majlis kenduri kawin untuk abang ipar aku a.k.a. abg en ajip di Kuala Pilah.. so, sebagai menantu mithali of course lah kan kena balik... kita orang balik hari Sabtu.. sampai pun dah petang dah sebab pagi tu sibuk mengemas + en ajip basuh baju yang bawak balik dari kursus...

memang excited gak lah nak kenduri ni.. sebabnya 1st time involve kan Adam dengan kenduri yang orang duk kumpul ramai-ramai ni.. ni gak lah 1st time nak kenalkan Adam dengan sedara-mara belah en ajip... so, sampai-sampai petang tu Adam baru bangun tido.. memang good boylah Adam dari Nilai sampai Kuala Pilah dia tido jer dalam kereta.. mama pun ambik peluang gak lah tido sama... cian papa kena drive sorang-sorang ekk papa...

so, takde ape nak cerita sangat pasal kenduri ni... korang tengok jerlah gambar... tapi gambar tak banyak sangatlah.. sebabnya aku DEMAM teruk masa hari kenduri huhu... dan aku terbaring jer masa kenduri tu.. demam + batuk + selsema... memang rasa macam nak pengsan... tak dapatlah aku nak posing-posing sakan dengan pengantin.. sian jugaklah kat Adam sebab mama dia dah terbungkang tak dapat nak buat apa dah... nasib baiklah ada kakak ipar & en ajip tolong jagakan Adam... apa nak buat.. nasib badan, konon-konon nak excited sambut kenduri, last-last aku yang demam.. tapi Adam gak yang excited sebab dapat jumpa orang ramai-ramai... malam kenduri tu boleh tak nak tido.. puas tepuk-tepuk pukul 11.30 malam baru tido...

anyway, selamat pengantin baru untuk acik & fiza (ni biras aku a.k.a akak ipar en ajip)...



... ni sesi karaoke masa hari rewang .. tengoklah MIL pun karaoke gak.. cayalah mak

... adam yang seronok asyik dapat dukung jer masa kenduri ...
... ni masa hari kenduri ... pagi-pagi dah bangun.. seronok sangat nak tengok pengantin ...

... this is only 1 pic yg aku ada ... ni pun menempel masa kak ngah tgh make over pengantin

... budak yang kehilangan mama ... mama dia dah terbungkang sebab demam ...
... nasib baik ada papa yg tolong jaga + tidokan adam ... tq papa.. sayang papa ... mawahhhhhh...

... ni adam tengah seronok main dengan sepupu dia ...

... jom posing ramai-ramai b4 balik ... adam with sepupu + mak ngah

... boleh lupa lak nak letak pic pengantin ...


0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com