Nuffnang Gadget

August 31, 2009

Beautiful Baby Search Contest "Looking For Beautiful Prince & Princess"..

-----------------------------------------------------
THIS IS STICKY MODE
PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY
-----------------------------------------------------


amboi, panjangnya tajuk entry... bulan-bulan pose ni memang lemau sikit.. lagi-lagi dah time petang-petang ni dah nak balik ni kan.... fikiran tu asyik terkenang harini nak buka ape, nak makan ape jer... so, sambil pening-pening kepala fikir nak buka apa tu, apa kata aku join contest.. what?? contest lagi... tak serik-serik lagi ke alycia oiiiiiiiiiii.... tapi tak pernah nya menang pun... ahhhh, pedulikan... ni blog aku.. ikut suka akulah...

tadi masa aku jenguk blog Mama Tisya, nampak lak ada Beautiful Baby Search Contest "Looking For Beautiful Prince & Princess".. uihhh, anak aku tu.. beautiful prince sangat lah tu ahakk... so, kalau sape-sape nak tau pasal contest ni, apa kata kita terjah blog Mommy Zara.. dan apa yang buat aku excited tahap cipan nak join contest ni, sebab hadiah dia.. best gila....

1st Prize: 1 printed tshirt(ur bb pic on it) +1 magnetic + 1 keychain + 1Mag baby poster
2nd Prize: 1 Magnetic+ 1 Mag baby Poster+1 keychain
3rd Prize:1 keychain & Mag baby
Mystery gift for number: 9 & 19

amacam, best kan hadiahnya... so, marilah kita beramai-ramai join contest ni... bermula dari 11 Ogos 2009 - 31 Ogos 2009... klik kat sini kalau nak tau lebih lanjut okey...

and, jeng jeng jeng... ni yang suspen ni... nilah my beautiful prince yang nak join contest ni.. tadaaaaaaa.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Nama Prince : Adam Zikry b. Mohd. Razif
Umur : 6 bulan
Tarikh Gambar Diambil : 20 Ogos 2009

gambar ni papa Adam yang ambik... papa Adam kan baru beli kamera Canon baru ... nak berjinak-jinak dengan fotografi katanya.. apa lagi, Adam lah jadi mangsa model tak berbayar papa... ni masa kandid Adam letakkan dalam Bumbo Baby Seat dia... aku suka gambar ni sebab susah nak ambik gambar dia gelak terkekek-kekek.. dengan takda giginya macam nenek kebayan... so funny lah Adam...

ni pulak gambar mama dengan adam.. baru jer ambik gambar ni, 22 Ogos 2009 yang lalu... kita orang buat Photo Shoot kat beranda depan rumah.. konon-konon nak buat tema "Ibu dan Anak"... sapa lagi yang jadi photographer kalau bukan papa... papa kan nak mantapkan skill fotografi.. jadi biar mama dan adam jadi model tak berbayar papa haha... chayok-chayok papa... see papa.. mama hantar gambar yang papa shoot ni join contest... mana tau ada rezeki menang... berangan tak ingat...


3 yang komen:

payarumput21 said...

Wah.. nampak macam Adam dah besar sangat2..

geram nengok senyum dia..

CatlinaFly said...

salam..alycia good luck! to both adam & mummy!

~~@lyci@~~ said...

Payarrumput:
adam baru jer 6 bulan hehe

Catlina:
Tq :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com