Nuffnang Gadget

August 19, 2009

Happy Family Contest...

uihhh, contest lagi... apsal lah sekarang ni banyak sangat contest.. kan aku dah tergatal-gatal tangan nak join contest... ni pun akibat terblog walking kat blog iedaLUVsham ... tetiba lak ternampak Happy Family Contest ni... godek-godek lah gambar kat dalam PC.. rasa-rasanya memang tak banyak gambar bertiga... kalau setakat gambar adam, gambar mama, gambar mama + adam memang banyaklah... sebab papa kan jadi kameraman.. so, inilah gambar yang aku pilih...

jeng jeng jeng ....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
kenapa aku pilih gambar ni?

sebabnya inilah 1st gambar kami posing posing lepas adam lahir.. 1st time bawak adam jalan-jalan kat taman... terus jer berphoto shoot with adam ahakk.. rasa-rasanya time ni adam baru 2++ bulan macam tu... mama dan papa dah sibuk ajar dia posing huhu...

ok kawan-kawan... jom ar ramai-ramai join Happy Family Contest kat blog iedaLUVsham ni... tapi hadiah nya diaorang tak nak bagi tau... rahsia katanya.. hmmm, tak kisahlah... kalau menang tu rezeki lah kan...

2 yang komen:

iedaLUVsham said...

hi alycia ;) ieda dah view, pass!! ;) good luck =)

~~@lyci@~~ said...

ieda:
tima kasih.. fuh fuh, menang lah.. haha..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com