Nuffnang Gadget

August 20, 2009

Papa's 1st Touch...

ni sentuhan pertama dari papa gunakan kamera Canon baru dia tu...macam biasalah kan... mama and adam lah jadi model... sekarang ni papa eksyen tau... gie mana-mana usung jer lah kamera dia tu... street photography kata papa... mama layankan ajer... tapi bagi mama, papa lebih pandai shoot gambar-gambar potret... tengok ajerlah gambar adam yang papa shoot... comei ajer...

chayok chayok papa....
practice make perfect...
jom adam kita jadi pom-pom papa...

p/s : susah gak nak shoot gambar baby ni... sebab mood dia tak tentukan.. kejap gelak.. kejap nak nangis ... aku lah yang kena jadi tukang agah adam huhu...


4 yang komen:

shaifulsafar said...

kalau saiful nang dengan photomama nya... encik ajip dengan photopapa la yer...?

sure tak lama lagi terhasil gambar2 yang artistic.... keep it up yaa...

iedaLUVsham said...

bestnyer!! camera mahal mmg pic cantik! ;)

Anonymous said...

hahah..

mekasih mama

yup

prektis make perfect..

tp mana pict empunya camera

xde pun

rugi2..

ahahaha


~aku gila berphotography skrg~

~~@lyci@~~ said...

shaifulsafar:
uiiih, skrg org tu berangan tahap gaban tu.. mmg tak bole ada ms free skit.. asyik nak gie 'menembak jer'..

ieda:
berbaloi-baloi :)

papa:
photpgrapher mana boleh ambik pic sendiri.. kenalah ambik pic model2 xberbayar ni haha..

chayok-chayok papa..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com