Nuffnang Gadget

August 24, 2009

Yatie Chomeyl's Giveaway - Kisses Of Love..

-------------------------------------------------------------------
THIS IS STICKY MODE
ENTRY TERBARU DI BAWAH YER....
-------------------------------------------------------------------
wah wah wah.. ingat dah insaf dah.. dah tak mo join contest lagi dah.. tapi rupa-rupanya masih gila gak nak join contest.. walaupun tak pernah nya menang hihi.. takpe takpe, asalkan aku dapat ramai kenalan dan mana tau kot-kot ada rezeki aku menang :p .. dan seperti biasa aku akan mengeksploitasikan gambar anak aku dan laki aku haha.. sungguh kejam kan mama ini...

kali ni aku ter'blog' walking kat Yatie Chomel's.. tetiba nampak lak ada Yatie Chomeyl's Giveaway - Kisses Of Love.. apa lagi, berdesup ajer aku godek-godek kalau-kalau ada gambar cium-cium pipi.. nasib baik jumpa gambar papa & adam.. kalau nak ikutkan gambar aku ngan laki aku cium-cium pipi dulu banyak gak time kawin.. tapi kang takut ada lak yang nak termuntah tengok muahahaha.. so, aku batalkan lah hasrat murni aku itu ye... dan yang paling best tentang contest ni hadiahnya yang menarik dari Jepun... wah, kira macam ole-olelah ni.. puh puh puh, mintak-mintaklah menang.. manalah tau kot-kot Adam boleh pakai Kid's Yukata time hari raya nanti.. wui, glamer anak mama.. haha, mama berangan lagi dan lagi.... dan untuk nak tau lebih lanjut tentang Giveaway ni, boleh klik di sini yer...

tadaaaaaaa....



inilah gambar yang aku hantar untuk join giveaway ni.. gambar papa cium pipi adam... rasanya gambar ni baru jer shoot kot.. masa kat klinik minggu lepas sebab adam demam... mama kandid jer gambar ni... lagi pun mama suka sebab susah nak ambik gambar yang betul-betul kandid papa kiss pipi Adam.. nampak kan macam papa mithali hehe...

ok kawan-kawan.. jom ramai-ramai kita join giveaway ni.. jom jom jom...

6 yang komen:

** Perfect Love ** said...

wahh sweet la picture daddy & anaknya ;-)

yatie chomeyl said...

sudah ku terjah...good luck :)

CatlinaFly said...

good luck alycia! ;)

~~@lyci@~~ said...

perfect love :
tq :)

yatie chomeyl :
tima kasih penganjur :)

catlinaFly :
tq :)

Jard The Great said...

ehehe.. chumel!

~~@lyci@~~ said...

tq drop in kat sini :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com