Nuffnang Gadget

September 4, 2009

1st Time Berbuka Di Luar With Adam..

semalam 1st time aku dapat berbuka puasa di luar bersama Adam... selepas banyak kali buat aksi merajuk + moncong panjang tak dapat buka kat luar... ayat biasa camnilah .. "alah, asyik papa jer dapat buka kat luar.. mama tak dapat pun.."

so, semalam en ajip pun memenuhilah impian bini dia ni nak buka kat luar... masa awal-awal pose dulu dah plan dah nak buka kat luar kat Alamanda, tapi sampai-sampai sana last minit tak jadi sebab adam tetiba meragam + semua tempat dah full.. masa tu kan adam tak sihat... nampaknya semalam adam ok jer buka kat luar... lagi pun semalam buka pose ramai-ramai dengan opismate papa... tima kasih yer papa... berdesup jer papa balik dr shah alam ambik mama + adam, pastu pergi balik ke shah alam... kagum kagum kagum.... (ni ayat paw mana tau lain kali dapat buka kat luar lagi hahaha....)

apa-apa pun mama & adam enjoyyyyyy....

p/s : papa, nnt nak nak raya nnt kita gie buka kat luar lg ekkkk...


... tetiba lak terliur tengok kailan masin ni.. xpe2, cuti ni leh masak ...

... orang lain buka pose, adam pun nak buka pose gak ...

... nilah opismate papa... panjang giler barisan.. agaknya ada 30 orang kot ...

... posing with opismate papa ... sampai dah balik aku tak ingat nama dia haha ...

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com