Nuffnang Gadget

September 23, 2009

2009 Cute Baby In Stroller/Pram Contest

contest akhir yang nak join sebelum cuti hari raya... diulangi, sebelum cuti hari raya okehhh.. nanti lepas balik cuti raya kalau ada contest join lagi hahaha.. tak serik-serik betul alycia yer..

ok, this time mummyameer pulak anjurkan 2009 Cute Baby In Stroller/Pram Contest ... kalau tengok kat blog mummyameer, syarat-yaratnya mudah jer :

1. Of course u must be the follower of mummyameer - done -

2. Sila add dan link kan banner di sebelah pada sidebar. - done -

3. Buat special entry utk contest ini dan sertakan sekali sekeping gambar baby/toddler di dalam prams ataupun stroller anda. - done -

4. Link kan blog mummyameer. - done -

Contest bermula dari 8 September 09 hingga 15 September 09.
(CONTEST INI DILANJUTKAN SEHINNGA 23 SEPTEMBER 2009! DAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 29 SEPTEMBER....)

so, apa tunggu lagi.. jom ramai-ramai join contest ni...
ok, ni lah gambar Adam yang mama pertaruhkan untuk join contest ni...
tadaaaaaaaaaaaaa....

;
;
;
;
;
;
;

Nama : Adam Zikry b. Mohd. Razif
Tarikh Lahir : 18 Februari 2009

Ni gambar Adam dalam stroller masa bawak Adam pergi My Dear Warehouse Sales dulu.. Adam ada 1 jer stroller jenama Sweet Cherry.. papa yang belikan masa Adam dalam pantang dulu... tapi bila besar ni Adam dah tak nak sangat duduk lama-lama dalam stroller.. asyik nak dukung jer... sekarang ni stroller Adam kadang-kadang jadi troli angkut barang time shoping & balik kampung hahaha....


2 yang komen:

mama uzma said...

alalaa...
comeybya..
gud luck yee

Nuroll said...

salam ziarah.....TQ yer sbb join the contest. wait for the winner k. N tgal di presint 11, i'm workin at Putrajaya Hospital. :))!! Selamat Hari Raya Idulfitri utk alycia dan family...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com