Nuffnang Gadget

September 18, 2009

Cute Sleeping Baby Contest..

---------------------------------------------------
THIS IS STICKY MODE
PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY
---------------------------------------------------



time puasa ni kan memang mata ni asyik ngantuk jer + lak dengan keadaan sejuk yang melampau-lampau kat ofis ni.. so, daripada aku rasa macam nak tido, lebih baik buat kerja berfaedah sikit join contest.. hahaha, alasan nak join contest...

kali ni blog Love My New Life pulak nak anjurkan Cute Sleeping Baby Contest bermula dari 3 Sept 2009 - 18 Sept 2009... hadiah menarik dan istimewa bakal diterima oleh pemenang + ada 5 hadiah saguhati lagi... so kalau nak tau lebih lanjut syarat-syaratnya, just klik kat sini ok..

So, jom tengok gambar my little hero's yang aku rasa paling cute, paling chomel time tido..

tadaaaaaaaa....

;
;
;
;
;
;
;
;


Nama Baby : Adam Zikry bin Mohd. Razif
B.O.D : 18 Februari 2009
P.O.B : Hospital Serdang, Selangor
Nama Mama : Noor Azura bt. Abdul Aziz @ Alycia

Gambar ni diambil masa time aku bawak Adam pergi klinik, dia demam.. agaknya dah penat sangat kot, sampai tertido sendiri kat car seat dia... selalunya Adam memang tak pernah tido sendiri pun dalam kereta, kecuali aku tepuk-tepuk baru tido.. nia agaknya dah letih sangat + tak sihat demam...

Ni part yang paling susah sikit ni... aku rasa ni conferm aku kurang markah ni..
Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life.

Actually nilah 1st time aku masuk blog Love My New Life ni.. dan 1st time aku masuk jer aku dah dengar lagu kesukaan aku, Nur Kasih.. aku kan suka tengok drama Nur Kasih... rasa macam tak puas jer tengok sejam tu.. siap gaduh-gaduh lagi ngan En. Ajip kalau En. Ajip balik lambat tak nak citer apa yg jadi, hahaha kejam tak aku.. pastu bila dah habis mulalah dua-dua suspen, terus jadi pengarah buat cerita apa yg jadi next week haha... opppps, terlebih suda... tetiba lak nak citer pasal Nur Kasih.. tapi serious, aku memang suka dengar lagu ni kat blog Love My New Life. (ni bukan nak paw tuan rumah ekkk).. dan lagi satu yang menariknya blog Love My New Life ni, cerita tentang baby Sheena.. cute sangat baby Sheena.. as all momies out there, kalau dah ada anak mesti cerita anak lagi banyak dari diri sendiri kan.. same like me... tapi takpe Baiti, lepas ni I add u kat blog I, so lepas ni bolehlah tau cerita-cerita terbaru tentang u.. nanti kita boleh share-share cerita tentang anak pulak yer (ni macam ayat nak paw jugak ni haha..)

5 yang komen:

iedaLUVsham said...

good luck ;)

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah..huhuhuhuh..ok ok..Samer la i pun minat giler ngan NUR KASIH ktuh...siap dubbing dlm cd wooo/...i suruh my sista dowlnoad every episode..hhuhuh..alamak citer aper lak nie..ok ok contest..ok..all checkk nnt paper i terjah lagik errkk...

Baiti @ Mizz Zizee said...

huhu tercicir satu...my link kat blog list u tak der ler..nnt add errkkk..tq

InT@N said...

alaaa tomei2 nye adam tdo

~~@lyci@~~ said...

ieda:
tq dear :)

baiti :
ok, I dah add u kat my blog list..

intan:
tq aunty :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com