Nuffnang Gadget

September 16, 2009

Entry Terakhir Ramadhan 1430 H..

salam..

aku rasa inilah entry terakhir aku untuk bulan Ramadhan tahun ni... esok aku akan start cuti raya.. yihaaaaaaaaaaaa, oooooo balik kampung.... dan sesungguhnya Ramadhan tahun ni memberi penuh pengalaman pada aku sebab ni lah 1st time aku menyambutnya bersama my little hero's, Adam... macam-macam ragam Adam... kadang-kadang sempat buka ngan kurma + air jer sebab adam dah buat perangai.. tapi aku seronok... dan aku rasa paling best tahun ni time sahur sebab hanya aku & en ajip jer makan.. pasang lampu tido jer sebab takut adam jaga... romantik lah konon haha.. tapi alhamdulilah, walau pun aku tak dapat sepenuhnya masak untuk en ajip, tapi tiap-tiap hari aku dapat masak nasik.. kira en ajip merasa gak lah air tangan isteri dia hehe... sesungguhnya Ramadhan ini lebih mengeratkan ikatan kasih-sayang antara kami...

so, aku akan kembali bertugas pada 28 haribulan nanti... salam sayang untuk semua..

aku tepek kan beberapa gambar yang di shoot oleh en ajip sepanjang ramadan ni (tak publish lagi) .. papa kan nak jadi street photography... chayok-chayok papa...


... anak buah aku, Bismi Nur Aleeya ..
... Adam + Kak Bismi ... kat belakang tu Umi Kak Bismi a.k.a adik aku ...

... terliur siuttt.. puding karamel kat param Nilai ...

... bawak adam jalan-jalan kat param ...

... siap bole menguap lagi tu adam ...

... ni pulak bawak adam buka puasa dengan opismate papa ...

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com