Nuffnang Gadget

September 2, 2009

Final List...

sebelum ni kan aku ada join Beatiful Baby Search Contest yang dianjurkan oleh Mummy Zara, pagi tadi tengok dekat blog Mummy Zara dah ada final list... amboi, ramainya contestant.. semuanya comel-comel belaka.. aku pun berdebar-debar gak tengok adam ada ke tak disenaraikan.. akhirnya jumpa jugak....
zoom up sikit kat gambar adam...

tak menaruh harapan pun nak menang sebab semua peserta comel-comel belaka... kalau menang tu rezeki... yang penting nak memeriahkan majlis... betul tak???
good luck to all beautiful prince & princess...

p/s : Catlina, gambar E-ein pun ada sekali.. amboi, macam tau-tau jer nak dok sama kat situ hehe...

4 yang komen:

nizza-abira said...

gud luck! moga ada rezeki sempena ramadhan ni...

iedaLUVsham said...

semoga berjaya! kot2 rezeki bulan pose ;)

mizz-siti said...

wahh..ade harapan menang tuh..cute sangat adam senyum camtu..gud luck adam..

~~@lyci@~~ said...

anty semua..tq..
tapi adam xde rezeki masuk top 10..
Insya allah, pasni msuk byk2 contest lg :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com