Nuffnang Gadget

September 26, 2009

My Glamour Picture Contest...

uihhhhh, tengok tajuk memang tak tahan.. glamer sangat ke aku ni haha... alah, layan jer lah bulan-bulan pose ni... ok, ni pulak Reflisia nak organise My Glamour Picture Contest dari 22 Ogos 2009 - 30 September 2009.. soa sape-sape yang ada gambar-gambar yang glamer tu apa kata join contest ni.. hadiahnya tak bagi tau lagi.. misteri kott.. tunggu jerlah pengumuman daripada Reflisia... dan syarat-syaratnya just klik ajer kat sini ok..

jom tengok gambar glamer aku lak.. haha, glamer sangat lah kan... perasan tahap gaban tul... tadaaaaaaaaaaaa....

;
;
;
;
;
;
;

Nama : Azura @ Alycia

Kenapa Gambar Itu Glamer??


Actually picture tu ambik time weeding aku pada 08.02.08... masa tu ada sesi tukar-tukar baju... dan dalam banyak-banyak gambar aku suka sangat gambar tu sebab aku rasa macam ala-ala Puteri Gunung Ledang gitu ahakkk... berangan tak ingat.... dengan gaya lemah-lembut, lemah-gemalai, ayu-ayu lagi (ishhh, over lak aku.. hehe).. dan hubby aku pun kata dia suka tengok aku pakai baju tu... betul, tak tipu.... betul kan papa kan.... terima kasih jugak kat jurugambar yang bertanggungjawab iaitu SaifulSafar sebab pandai dia shoot picture aku time tu... (cheh, siap promote lagi ni... )

ok kawan-kawan.. kalau ada gambar glamer tu joinlah My Glamour Picture Contest ni.. mana tau nanti betul-betul jadi glamer.. takpe, takde gambar lagi pun takpe... nanti time raya bole ambik gambar... posing glamer-glamer okehhhh....

and special thanks to Raflesia coz anjurkan contest ni... tetiba lak terasa diri glemer.. yelah, before ni asyik contest anak jer, tak pun father's day jer.. tak pun contest anak ngan papa jer.. kali ni biarlah mama lak nak glamer ahakkk......

5 yang komen:

iedaLUVsham said...

hehheh!!! vouge tuh! good luck ;)

p/s:tringin gak nak join..tp xde pic yg glamour ;(

shaifulsafar said...

hahaha... ya, dalam banyak2 baju tu... ini antara yang paling cantik...

thanks ya alycia... :-)

~~@lyci@~~ said...

ieda :
hehe.. tq.. ke aku jer yg perasan glamer ahakkk..

shaifulsafar:
yup, saya pun suka gak baju ni..

CatlinaFly said...

feeewwwwiiitttt! :)

Reflisia said...

cantiknyer..Glam sangat..neway i dah view n semua perfect..good luck k

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com