Nuffnang Gadget

September 28, 2009

Salam Aidilfitri 1430 Hijrah..


nampaknya lagi 8 hari jer kita semua nak menyambut lebaran..
dan mungkin ada antara korang yang akan mula bercuti pada minggu depan..
sekarang ni pun memang dah mood raya dah..
pc opis asyik putar lagu raya jer hehe..

so, dikesempatan ini alycia nak ucapkan Selamat Beraya kepada semua kawan-kawan blogger tak kiralah yang kenal, yang tak kenal & yang terblog walking kat sini.. alycia susun 10 jari mohon maaf zahir batin kalau ada coretan yang mengguris hati... mintak maaf yer kawan-kawan.. alycia harap lebaran ini dapat mengeratkan silaturrahim antara kita...

Salam Lebaran,
Alycia, Ajip & Adam Zikry...
p/s : kepada kawan-kawan semua... sila ambik kad raya tu yer... ingatan ikhlas dari alycia untuk semua....
p/s lagi : excited sebenarnya nak sambut raya tahun ni... tahun lepas sambut berdua.. tahun ni sambut bertiga... doa alycia semoga segalanya dipermudahkan olehNya.. Amin..



13 yang komen:

CatlinaFly said...

salam..alycia, jemput amik kad raya kat umah k..

re: tq bg kad ni kat kami..selamat hari raya! ;)

~~@lyci@~~ said...

tq catlina..
sukanya... 1st time dpt kad raye siber hehe..

mama tisya said...

salam..dh amik dh kad raya..tq..jemput gk la amik kad raya dr mamatisya

BabyIbu said...

Salam..selamat hari raya..kami takde kad raya lagi nak bagi..hehe..

mizz-siti said...

zura, tq kasik kad raya...jemput la amik kat umah i plak..

~~@lyci@~~ said...

mama tisya :
tima kasih..

BabyIbu :
ishh, x kisah.. xmintak balsan.. sekadar ingatan ikhlas dr kami sekeluarga..

ct :
dah ambik dah.. tq :)

payarumput21 said...

Salam Alycia..

Makaseh.. cantik :)

And sudi2kan lah ambil kad balasan dari akak pulak.. hehehehe..

SELAMAT HARI RAYA!!!!!!!!!

cikhuhu said...

SLAMAT RAYE JGK..
TO ADAM ZIKRY, PAPA N MAMA..

THN LEPAS BER-2,
THN NI BER-3,
THN DPN CM BESE LA, BER-4
SETAWUN TAMBAH LG 1..
BGUS BA BGITU ;-D

pelangi anak said...

Hello salam kenal Ibu...
Selamat merayakan Lebaran juga yah...
Semoga kesucian kita kembali seperti yang diharapkan Alloh, amien!

Happy last fasting days!

~~@lyci@~~ said...

payarumput:
tima kasih kak..
SELAMAT BERAYA :)

cikhuhu:
selamat beraya jugak utk cikhuhu.. elok2 naik bas tu.. kalau ada yg miang2 penampor jer haha..

amboi, sesuke ati jer suh setahun 1..

pelangi anak :
tima kasih jenguk blog kita.. salam perkenalan & selamat hari raya :)

CatlinaFly said...

re: e-ein kem salam balik kat adam hehehe

viruspadu said...

Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

Dari
Jemah, Laloque, Cica dan Anoi

arianna adrizal said...

amboiii mama terlebih excited ni. hehehe. apa2 pun slamat hari raya.. maaf zahir batin. kirim sket kueh raya tu. heheh

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com