Nuffnang Gadget

October 13, 2009

Adam Demam..

maaflah kengkawan.... sebenarnya banyak sangat nak story, banyak sangat entry nak buat.. tapi disebabkan banyak sangat kerja kat opis, semua nak kejar dateline.. so terpaksalah aku slow sikit dengan blog ni... blog kawan-kawan pun tak sempat nak jenguk lagi huhu...

ni pun curik masa sikit nak khabarkan pasal my hero yang demam huhu... siannya adam... panas betul badan dia malam ahad haritu, sampai 38 C.. so, semalam terpaksalah mama ambik emergency leave nak hantar adam pergi klinik.... tetiba papa pun pun resque gak untuk adam.. ambik cuti.. siap sms kat boss lagi tu.... tengkiu papa....

pagi tadi macam tak sampai hati nak hantar adam rumah Ibu sebab malam tadi badan adam panas lagi... asyik meragam jer tak boleh tido... sian betul tengok adam... tapi mama terpaksa jugak pergi kerja sebab ada paper nak kena submit harini + nak sedia maklum balas untuk meeting khamis & jumaat ni huhu... tapi dah pesan kat Ibu bagi tau kalau badan adam panas balik...

mama harap adam cepat sembuh ye sayang.. harini mama tak dapat nak ambik cuti lagi teman adam... adam tinggal dengan ibu tau... jangan notty-notty... nanti petang, balik kerja mama ngan papa main dengan adam ye sayang....
luv u babehhhhh...

... alahai, siannya tengok adam tido dengan cool fever tu ...


... masa bawak adam pergi klinik ...

3 yang komen:

nizza-abira said...

kesian adam,
apapun,
aunty doakan adam cepat2 sembuh yerk...

ezan said...

adam cepat sembuh ye.. amin

~~@lyci@~~ said...

tengkiu anty nizza & anty ezan..
adam demam nak buat kerja..
nak merangkak dah..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com