Nuffnang Gadget

October 16, 2009

Adam Tengok Fish @ Aquaria...

ingat tak entry sebelum ni aku tanya mama ngan adam pergi mana... terima kasihlah kepada yang sudi meneka... ya betul, kami pergi ke Aquaria ... ni aktiviti lepas pergi majlis kahwin along huda kat Tasik Titiwangsa...

kat rumah lagi dah hint-hint dah kat papa, lepas kenduri nak pergi mana... tapi papa kata adalah, supriselah konon... last-last dia bagitau jugak sebab aku ni asyik membising jer kat telinga dia tanya nak pergi mana... dan dan tu jugak terus pack bawak baju spare.. yelah, kata aktiviti santai... kang orang pelik lak dengan baju kurung bagai hik hik (padahal, ada ke orang kisah :p)...

sampai-sampai kat KLCC terus je aku tukar baju dalam kereta.. alah, bukannya orang pedulik.. dah jadi bini ngan mama orang pun hehe....

akhirnya terlaksana jugak impian nak bawak adam tengok fish...
papa, lepas ni kita bawak adam tengok binatang kat zoo pulak ekkkk....
ok, jom layan piccas...

... sampia-sampai terus nak posing ... ni mama yg terlebih xcited dari adam huhu ...

... adam tengah leka tengok ikan pirana banyak-banyak tu ...

... pantang nampak view yg cantik, aku ngan adam jugak yg posing ... dah laki suka ambik gambar kan... so, terpaksalah bini ngan anak jadi model ...

... adam tengok ikan besar ngan papa ...

... santainya adam ... macam kat pulau ... ni ada chan ajak papa gi cuti kat pulau ni hehe ...

... xcited + gerun lalu kat terowong ni ... sebab ada ikan shark ... tengoklah kat atas kepala aku tu ikan shark lalu ...

... inilah sekeping gambar ber-3 ... tu pun mintak apek tolong ambik, tp gegar ...

... last from Aquaria ... the little pearl of Adam's ... ni pun ada insiden jugak ni... nasib baik adam tak tergolek kat bawah sbb papa sibuk nak shoot piccas adam hehe ...


1 yang komen:

payarumput21 said...

Salam Alycia..

Wah.. Wah.. Wah.. Raya dengan fish ye Adam.. ;-p

Mesti seronok + teruja nengok fish.. :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com