Nuffnang Gadget

October 27, 2009

Bila Adam Duduk Di Rumah...

ni nak story ni, last week kan aku MC seminggu kat rumah... so, memang takde jalan gie mana-mana pun.. kata quarantine okehhhh... dan macam biasa aktiviti harian adalah melayan Adam... dan korang jangan tak tau, usia Adam baru 8 bulan, tapi dah pandai buat rumah mama jadi tongkang pecah.... tak caya??????? jom tengok.....

... ni bentangkan toto depan tv ... habis dia lambakkan mainan dia 1 bakul ...
... dah boring main mainan, jom gie ambik album gambar mama lak ...
... ahh, bosan ar tengok gambar mama ngan papa jer, adam takde ... jom sepahkan majalah mama lak ...
... yeeeeeee, majalah mama dah bersepah ... ambik lak bakul merah mama ni ...

huwaaaaaaaaaaaaaa.... hello, hello papa... cepat lah balik.... mama dah migrain dah ni... cepat bawak adam main buai kat taman huhu....

... makan time ... dah ready depan tv sambil tengok Mickey Mouse Club House ...

... adam, adam... baru 8 bulan ... sajer ekkk dera mama kat rumah ... takpe, anggap jer sebagai satu senaman mudah... tak payah nak joging bagai... kat rumah pun boleh kurus huhu :p ...

4 yang komen:

shaifulsafar said...

kadang2 letih nak melayan anak pada usia ni... tapi bila dikenang2 satu hari nanti... sure kita tersenyum sendiri... alangkah bertuahnya kita dapat melalui saat-saat tersebut... :-)


nanti adam dah pandai jalan... kita buat photoshoot kat sekitar putrajaya ya... :-) boleh diskas later... :-)

ezan said...

wah huru hara rumah ni.. heheheh.. xpe.. just enjoy the momments. adam nk explore a new things to.. clever boy ni... :)

Orked said...

wah! rajinnya adam tolong mama dier...same mcm kakak aqilah, suka tolong ibu dia (tolong nyepah)..

moga ank kiter mnjadi ank yg bijak pandai..amin

~~@lyci@~~ said...

shaifulsafar:
tq.. okey, nnt kita diskas later :)

ezan:
yup, mmg tgh mengexplore mcm2..

Orked:
tq view my blog .. Insya allah, amin..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com