Nuffnang Gadget

October 22, 2009

From KLCC With Love ...

tajuk memang tak boleh blahhhh... takde apa cerita pun ... just nak sambung cerita masa pergi Aquaria haritu... lepas pergi Aquaria, sambung jalan-jalan kat KLCC... masa ni dah petang... memang ramai giler orang lepak kat luar kat air terjun tu... aku pun duduk lepak kat situ sambil layan adam main fish .... papa pulak pergi menembak... ni bagi peluang papa buat street photografi lak ... dan lepas tu dah boring + adam dah meragam, jalan-jalan kat dalam pulak... sekali tengok ISETAN ada buat anniversary sales... layan seround.. mama beli handbeg, papa beli seluar kerje, adam beli VCD Mickey Mouse Club House... ok, layannnnnn....

... muka budak yg makin pandai posing ...


... ni konon-konon nak suruh papa shoot sampai nampak puncak... tapi dapat sekerat jer... lense papa x cukup panjang lah papa ...

... layan adam main fish yg beli kat Aquaria ...

... jom papa, kita jalan kat dalam lak ... kata nak abiskan duit mama hihii ...

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com