Nuffnang Gadget

October 16, 2009

Go Adam Go...

alhamdulilah... nampaknya anak mama dah maju setapak lagi... ni dah nak merangkak pulak... puas mama tunggu saat-saat adam boleh merangkak... akhirnya berjaya jugak.. patutlah haritu adam demam... rupanya demam nak buat kerje... tapi adam tak merangkak betul-betul lagi lah.. baru dapat skil angkat badan ngan bontot... tak bergerak lagi... tunggulah, sikit hari adam dah dapat merangkak betul-betul mama update lagi okey.. tapi ibu kata adam pun macam belajar nak duduk jugak... 2 in 1, merangkak + duduk... chayok chayok adam....
Go adam go....

... see, kan mama kata adam dah boleh angkat badan nak merangkak ... sila abaikan pemandangan kat belakang dengan kain selonggok tu yer :p

... pandangan dari depan pulak ...

... amboi adam, eksyen ekkkkk ... siap senyum-senyum lagi ekk ...


4 yang komen:

ezan said...

wahh.. bestbya dah leh merangkak... :)

aNnAsUeJiE said...

hikhik! geram tgk!
bestkan?! go adam go! ;D

payarumput21 said...

Salam Alycia..

Hmmmm.. dah merangkak pun.. tak lama lagi boleh lumba lari pulak.. hehehe..

Mesti mama yang berkobar lebih2 nih..

~~@lyci@~~ said...

ezan:
mmg xcited tgk anak dah maju setapak lagi :)

annasuejie:
yessss... go adam go..

payarumput:
salam kak..
haah, mama dia yg excited lebih nie huhu...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com