Nuffnang Gadget

October 19, 2009

Kena Quarantine Huhu...

huwaaaaaaaaaaaaaa....
aku kena quarantine kat rumah...
sebabnya ?????? tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
;
;
;
;
;
;


tengoklah mataku yang merah itu.... aku kena sakit bontot mata.... orang tua-tua kata kan kalau nampak orang sakit mata, cakap sakit bontot dalam hati.... tapi aku dah cakap banyak kali pun kena jugak.... ni semua jangkit dari adam... tapi adam tak teruk sebab aku cepat bawak gie klinik... tetiba lak mama dia tak dapat nak diselamatkan huhu.... dapatlah MC 3 hari.... so, sebelum aku balik ni, sempatlah aku interframe gakkk... korang kalau takut tengok mata aku tu, cepat-cepat dalam hati cakap sakit bontot hihihi... tu pun siap cover pakai spek ... teringin gak nak spek JLO aku tu, kang terbeliak lak mata bos aku kui kui....

ok, sebelum aku bercuti, ni ada beberapa entry yg aku hutang tak buat lagi :
1. entry kat KLCC
2. entry gie open house Sabtu lepas
3. entry open opis
4. entry entry jalan-jalan open house time opis (rumah aku, rumah mona, rumah tini)

ok, jumpa khamis nanti... aku nak meronggeng ngan adam kat rumah 3 hari wakaka...
doa-doakan aku cepat sembuh...


4 yang komen:

ezan said...

ala kesiannya sakit mata.. semoga cepat ok.. tp best gak la sakit mata ni.. dpt mc 3 hari.. rasa cam nk gak la... hehehe...

CatlinaFly said...

get well soon :)

payarumput21 said...

Salam Alycia..

Alaa.. kesiannya.. apa2 pun hope you'll get well soon..

Take care..

~~@lyci@~~ said...

ezan:
uihhh, jgn mintak2.. kang kena kang hehe..

catlina:
tq cat..

payarumput:
salam kak..
thanks kak.. ni pun masih belum fully recover.. maybe kena ambik mc lagi huhu..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com