Nuffnang Gadget

October 30, 2009

Senyuman Ceria Si Comel..

calling-calling for contest... walaupun aku masih MC lagi, tapi aku gagahkan jugak gie opis sebab nak join contest... hahaha, busuk sungguh niat si alycia ni... kerja tak buat, contest nak join... takpe, takpe... aku ada reason sakit mata... tak boleh buat kerja hahaha...

ok, ni SMILEYKIDZ pulak nak anjurkan ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL... dan apa yang membuatkan aku excited tahap gaban nak join contest ni sebab hadiah yang ditawarkan adalah :

Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~
******************
Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

mavelossssssss kan.... memang sesuai dengan jiwa aku yang suka berposing ni ... so, apa tunggu lagi, jom kawan-kawan join contest ni ... tarikh tutup 31 Oktober 2009.... so, ada masa lagi nak join okehhh... kalau nak tau lebih lanjut pasal contest ni, klik kat sini yer ....

dan gambar yang aku pertaruhkan untuk contest ni, jeng jeng jeng ....
;
;
;
;
;
;

Nama Si Comel : Adam Zikry bin Mohd. Razif
Umur : 8 bulan

wahhhh, sekali 3 gambar aku hantar ... so, terpulanglah kepada pihak penganjur nak pilih mana satu gambar terbaik.. terima kasih kepada SMILEYKIDZ kerana anjurkan contest ni.... dan kredit to papa Adam kerana piccas yang dipertaruhkan ini adalah hasil shoot papa dengan DSLR nya... tq papa !!!


1 yang komen:

~nannoor said...

Salam Ziarah dari SMILEYKIDZ

Terima kasih kerana meneyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!!
:)

~nannoor
SMILEYKIDZ photography

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com