Nuffnang Gadget

October 15, 2009

Si Comel Berbaju Raya Contest...

-------------------------------------------------------
THIS IS STICKY MODE
PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY
-------------------------------------------------------
wahhhhh, dah tiba masanya aku join contest balik hahaha... memang tak insaf insaf lagi alycia oiiiii... kali ni BabyIbu pulak anjurkan contest Si Comel Berbaju Raya Contest ... sebelum cuti raya haritu dah tau dah BabyIbu nak anjurkan contest ni... tu yang excited gila ambik gambar adam banyak-banyak pakai baju melayu masa raya haritu... mama dia lak yang over ahakkk.. layankan ajerlah yer adam... Contest ni dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls) dan dibahagikan kepada dua fasa:

Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009
- Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.

Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009
- Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

hadiah yang di tawarkan pun best jugak... (mintak maaf yer BabyIbu sebab kopipes jer dari blog BabyIbu.. nanti takut tercicir sponsor kang disqualified lak hehe)...


Bagi Kategori A:

Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
-Necklace by S daripada Sherry
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Bagi Kategori B:

Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Misteri

Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)..

ok, jom tengok syarat-syarat penyertaan pulak :

- Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda - done-
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - done -
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda -done-
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)

;
;
;
;
;
;

- Sila nyatakan nama si comel dan umurnya :

Nama : Adam Zikry bin Mohd. Razif
Umur : 7 bulan

- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified) - done -
- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. - done -

p/s : ok BabyIbu, nampaknya semua syarat dah dipenuhi... harap-harap penyertaan ni diterima yer... kalau ada yg tertinggal tu jangan lupe bg tau yer... al-maklumlah, banyak sangat makan kuih raya, takut lak terlepas pandang hehe...


3 yang komen:

CatlinaFly said...

hensemnya adam..good luck!

azzamoro said...

goodluck for this contest..:)

SiKecil Yang Nakal said...

bila nk menang adiah ni..

ahahaha

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com