Nuffnang Gadget

October 2, 2009

Walimatul Urus - Rumah Kak Nor

Sabtu lepas ada walimatul urus dari Kak Nor = opismate aku kat Pandan Perdana, Cheras.. perkahwinan puterinya... so, kami bertolak dari Mantin terus ke Cheras... lagi pun memang dah plan nak balik Putrajaya terus dah... dah habis dah coti raya... memang nak balik hari Sabtu sebab hari Ahad boleh rest kat rumah + kemas apa-apa yang patut...

sampai rumah pengantin pun awal gak sebab en ajip berdesup jer pergi... almaklumlah dah tau jalan... tempat kenangan lah katakan, ye tak papa... cheras tu dolu-dolu rumah sewa en ajip time kejer dulu... so, takdelah nak sesat-sesat pun... sampai dalam pukul 12.30 terus makan... tak sempat pun nak tengok pengantin...

tima kasih kak nor atas layanan yang superbbb!! tahniah gak sebab dapat sorang lagi menantu...

... adam sampai-sampai jer nak isi tank ... tapi mama dia lg awal isi tank dr adam haha...


... posing with mak pengantin = Kak Nor ...

... cantik pelaminnya.. tema pink lagi ....

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com