Nuffnang Gadget

November 5, 2009

Adam is 8 months...

harini mama bawak Adam pergi check up ... actually, harini check up untuk 9 bulan, tapi sebab tak sampai lagi 18 hb, Adam still 8 bulan.. so, mama anggap harini checkup untuk 8 bulan.. senang sikit nak monitor...


... piccas adam yg terkini ... baru jer shoot tadi masa kat klinik ...

so, perkembangan terkini Adam 8 bulan :

1. berat = 7.2 kg ... so, dah naik dah berat anak mama ni...
2. dah pandai panggil mama & papa ... tapi yg lebihnya panggil PAPA lah banyak huhu.. panggil mama time nangis, time nak susu, time nak tido ...
3. dah pandai merangkak & nak duduk ...
4. mulut leter macam mak nenek ...
5. jadi Majlis Perbandaran kat rumah sebab semua dia nak tolong kutip dan masuk dalam mulut...
6. dah pandai buat babaiii...

... mama saje-saje shoot piccas adam time tido ... kepala Ipin tu lagi besar dari adam hikhik ...

... with mama masa shoping kat alamanda ... papa kata adam fotogenik, pandai posing ... ni ikut gen sapa ni papa mesti ikut mama kan ...

4 yang komen:

nizza-abira said...

suka tgk pic last skali tu.
memang betol, adam nampak fotogenik dlm gambar. selalunya gambar2 adam mesti dia senyum or ketawa :)

SiKecil Yang Nakal said...

dh besar anak papa ni

huhu

ari2 tgk die membesar dpn mata

best2..

shaifulsafar said...

bagus papa... teruskan capture gambar adam dan anak2 yang seterusnya... abadikan dalan sebuah album khas supaya anak2 boleh lihat cerita susah payah suka duka tentang mereka bila mereka besar nanti....

dan jangan lupa shoot mamanya sekali... kerana tanpa mama... tiadalah jua mereka kan?... :-)

~~@lyci@~~ said...

nizza:
kalau tgk dia pandang akmerakan kelakar.. siap mata tu fokus betul2kat kamera haha..

papa:
tq papa.. kita sama2 tgk adam membesar kan..

shaifulsafar:
of cos lah kena shoot gambar mama haha..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com