Nuffnang Gadget

November 4, 2009

Adam @ Playground ...

last week kan aku cuti sebab sakit mata... so, memang tiap-tiap harilah ada kat rumah melayan budak kecik tu... petang-petang dah tak tau nak buat ape, bawak adam main kat playground... amboi, bukan main seronok dia... dia dah tau dah, kalau main buai mama nyanyikan lagu buai laju-laju, burung kakak tua, dia pun ikut sama nyanyi buat suara halus dia tu... dah boring main buai nak main horse pulak... pastu ada geng lak si danish, budak depan rumah tu.. lagilah dia seronok...

ni mama dah kerje, balik kerja terus naik rumah, dah melalak asyik pandang kat luar ajer.. dah sedap lah tu petang-petang main kat playground... melalak ajak keluar... sabor jerlah adam...

... ni adam tengah naik horse ...

... ni kat gelungsur pulak ... suka pulak tu letak kat gelungsur tu ...

... sampai takmo balik ... syok sangat main gelungsur ...

1 yang komen:

nizza-abira said...

sonoknya adam main gelongsor...
hepi sgt dia ye..

rasa nak gomol aje pipi adam yg bulat tu :))

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com