Nuffnang Gadget

November 24, 2009

Aktivit Ahad Pulak ...

aktiviti hari Ahad - pergi kenduri kahwin dekat jiran sebelah rumah aku kat kampung... memang jiran sebelah rumah, tapi tak lah rapat sangat... tapi macam tak syoklah kan, kenduri rumah jiran tak balik... sesekali kena jugak tunjuk muka kat orang kampung hehe... orang dah duduk merantau lah katakan (tapi 2 minggu sekali tetap jugak balik kampung hehe :p)... takde point nak cerita panjang, Selamat Pengantin Baru kepada kedua mempelai.... !!

p/s : piccas di shoot dengan kamera kompak aku yer... kang ada lak kata aiiikkk, nape gambar tak sharp :p...


aku yang pergi rumah orang kawin bawak handbeg besar, dengan susu adamlah, biskut adamlah, sampaikan plastik beg bunga telur pun papa nak sumbat dalam beg mama, beg serbagunalah katakan hihi,
a.L.y.C.I.a

... ni aku tak tau aksi apa yg papa buat ... nak suruh adam tiru macam tu, tapi adam tetap maintain smile kan adam kan ...

... from 3 of us ... lama dah tak ambik piccas ber-3... asyik piccas mama ngan adam jer kan ...

... ha kan dah cakap... muka aku lagi dalam gambar ... tu saje nak tunjuk handbeg = beg serbaguna ...


... adam with umi (adik aku no.2) ...


... nilah pasangan pengantin ... u look blue ...

... orang bukan nak tengok pengantin, tapi abang-abang motor yg bawak motor besar ni... pengantin konvoi dengan motor besar... cayalah!!! ...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com