Nuffnang Gadget

November 17, 2009

Baby In Romper Contest..

another contest... kali ni aslindaa anjurkan Baby In Romper Contest.. syok jugak contest ni sebab nilah 1st time adam ada piccas pakai romper... sebelum ni memang jarang belikan adam romper.. yelah, adam masa kecik-kecik baby dulu comei sangat.. kalau pakai romper tu macam tak sesuai jer aku tengok.. besar romper dari baby hehe... so, bila dah umur 7 ++ bulan baru aku start belikan Adam romper... rasa-rasanya baru ada 4 helai jer kot romper Adam... suka jugak mama tengok adam pakai romper sekarang, nampak kemas jer + tak payah basuh banyak baju hihi (romperkan sehelai ajer :p)...

ok, contest ni sampai 24 November ni... so, ada masa lagi nak beli romper + ambik gambar sekali hihi... kalau korang berminat nak join, klik kat sini okey...

so, ni lah piccas Adam pakai romper....

;
;
;
;
;
;

Nama Baby : Adam Zikry bin Mohd. Razif
Umur : 8 bulan

chayok chayok Adam... tq to papa sebab tolong shootkan piccas Adam.. tq to aslindaa dan 3A's Collections sebab anjurkan contest ni....

aku yang tak habis-habis join contest, tapi belum ada rezeki,
a.L.y.C.I.a


4 yang komen:

ezan said...

cute la gambar adam yang ni.. good luck! insyaAllah satu hari nanti ada rezeki. jom kita ramai2 xserik join contest walaupun kalah.. :P

SiKecil Yang Nakal said...

haah.

xserik2 join contest

lom ada rezeki lg nk mng..

xpe mama..

papa support mama dr blakang

jd pom2 boy utk amma n adam

huhuhuhu

kakngah said...

checked.
gud luck adam..
sama nama ngn abg sulung adief.. hihiih!!!

~~@lyci@~~ said...

ezan:
tq aunty :).. yup, xserik join walaupun kalah haha..

papa:
yesss, mama send piccas adam hasil shoot papa.. promote papa gak ahakk..

kakngah:
tq :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com