Nuffnang Gadget

November 11, 2009

Best Sangat ke BLOG ALYCIA ni???

--------------------------------------------------------------------------
THIS IS STICKY MODE
SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY!!
FROM 4 Nov 2009 - 11 Nov 2009
---------------------------------------------------------------------------

Salam kepada semua blogger yang kenal / yang tak kenal/ yang saje singgah kejap-kejap/ yang terklik... di sini alycia nak mintak jasa baik semua... untuk MEMANTOPPP kan lagi blog alycia ni, alycia nak mintak jasa baik semua untuk bagi pendapat / pandangan berkenaan blog alycia ni... sebab alycia rasa banyak yang alycia dapat sejak berblog ni... salah satunya dapat kenal ramai blogger kat luar sana... pastu dapat berkongsi pendapat / pengalaman berkenaan sesuatu isu yang diutarakan (chehhhh, tetiba lak keluar ayat skema hikhik..).. pastu dapat share cerita tentang anak especially for the mommies blog...

so, jangan segan-segan.. just tinggalkan komen kat sini... apa-apa komen pun boleh, antara komennya :

1. macam mana anda tau kewujudan blog alycia
2. bagi pandangan untuk MANTOP kan lagi blog alycia
3. best ke tak best blog alycia
4. pandangan anda tentang diri alycia

dan, setiap komen ada sesuatu yang menarik menanti anda...
Sebagai tanda penghargaan, alycia akan pick-up mana-mana 2 orang pengomen (ehhhh, betul ke tak wording ni??) bertuah menggunakan http://www.random.org/ untuk mendapat hadiah misteri... senang ajerkan...

So, jangan lupa tinggalkan komen di sini okey... so, komen di sini akan SAH dari 4 Nov 2009 - 11 Nov 2009, jam 12 tengah hari....

Thank you in advance...


8 yang komen:

iedaLUVsham said...

blog alycia! :)nama blog pon dah cukup menarik tau! saya kenal blog awak melalui my happy family contest yang saya anjurkan :)background sume ok, wording ok, senang baca, gadget pon sederhana, bagus coz tak berat & senang nak loading, kekalkan! :) n suke lapk kat sini coz banyak pic dah tak banyak tulisan :)

nizza-abira said...

kewujudan blog alycia? - puas perah otak tp tak ingat mcmana leh kenal. rasanya melalui blog cik tini tp masa tu silent reader aje.

rasanya dah cukup mantopp dah. tak sarat atau serabut. nak buka blog alycia pun senang aje, tak de lah mcm siput disebabkan byk gadget:) cuma kalau boleh, header tu di masukkan skali gambar adam & en ajip. baru meletopss, hihihi...

tentu lah besttt, kalau tak nizza bukanlah pengunjung setia blog ni even tak bg komen pon utk setiap entry. lgpun sonok baca kisah family kecik alycia ni.

bkn nak bodek tp bertuah dpt kenal dgn alycia. orgnya comel, baik & tak kisah dgn sapa pun berkawan. kalau bukan blog ni tak mungkin kita akan kenal kan padahal kita bekerja satu bumbung... :)

apapun teruskan berblogging ye...

CatlinaFly said...

hmm..rasenye kenal alycia melalui bloghop..tak ingat sape bloghop ,sy ke alycia :).background ok tapi kalo upgrade ke 3-column lagi MANTOPPP..lagipun nanti alycia leh letak byk lagi menda dlm blog neh...

sepanjang kenal alycia di alam maya ni, u seem like a simple,good hearted, peramah & ibu yg penyayang (ibu mane tak syg anak ye tak?)

all the best n keep on blogging k!

cintaKusayangMu said...

ape kate blog alycia ni ditambah dgn munge2 cinta gitu...nama pn sedap...klu ader munge2 yg mewangi di taman larangan lg la meletup bom bom....

SiKecil Yang Nakal said...

Blog Alycia?

best gak..

sbb nya alycia ni Bini aq..

ahahha

mesti sokong punya..chaiyok2 mama..

ehehe




p/s: komen cmni rsnya leh dpt adiah x..heheh

mamafayyadh said...

hi ..salam kenal. saya jumpa blog awak kat dlm annasujie. Saja jalan2 cuci mata. I belom tau pasal ur blog sgt. i pon tak ready nak komen2 lagi. apa apa pon. klo ada pendapat pasal bby nnti share share. U have a cute little baby ;)

shaifulsafar said...

1. macam mana anda tau kewujudan blog alycia - awak bagitau... tu pun selepas saya shoot gambar wedding awak.... ekekekeke... dan selepas tu jugak la saya start berblog kat blogspot nih...

2. bagi pandangan untuk MANTOP kan lagi blog alycia - buat banyak contest dengan hadiah2 yang lumayan... :-)

3. best ke tak best blog alycia - BEST... sebab suka bercerita... dan saya suka baca cerita... walaupun tak semua saya baca.... :-)

4. pandangan anda tentang diri alycia - RAJIN.

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com