Nuffnang Gadget

November 9, 2009

Cutest Baby In Blue Contest....


wah wah wah.. contest lagi.. mana boleh lepaskan peluang, masuk jer ... mana tau kot-kot ada rezeki menang hikhik... jom layan contest ni ... Kali ni Eliza Dianna pulak anjurkan Cutest Baby In Blue Contest... start dari 24 Oktober 2009 - 17 November 2009.. lagi pun baby boy kan memang sinonim dengan BLUE, so adam memang banyak lah koleksi baju blue... sampai mama pening kepala lak nak pilih yang mana satu... last-last mama pilih piccas yang ni ....
;
;
;
;
;
;
;

Nama : Adam Zikry bin Mohd. Razif
Umur : 8 bulan

p/s : ni adam pakai baju tido biru.. lagipun mama pilih piccas ni sebab kontra dengan color background.. so, terserlahlah KEBIRUAN anak mama hihi... yg color background tu papan gelongsor okey ..

so, kepada sesiapa yang nak join, just klik kat SINI yer....

4 yang komen:

mama uzma said...

gud luck wak...!!
iena x bekesempatan nak join contest2 ni...huhu

ezan said...

good luck adam... memang terserlah la sebab kontra ngan merah tu kan.. nice idea.. :)

sarah xde baju biru la.. nak kena cari ni.. mana tau leh join gak.. hehehe...

E.L.I.Z.A said...

Salam,
comei adam!
name sama mcm anak kawan eli =)

overall, lulus >_<

~~@lyci@~~ said...

mama uzma :
tq .. walaupun byk join contest, tp masih belum ada rezeki adam lg menang..

ezan:
wahhh, kena carik kan sarah baju biru ni...

eliza:
ok tq :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com