Nuffnang Gadget

November 2, 2009

Kami Duta JUSCO...

aktiviti Sabtu lepas, papa kata kena pergi ofis sebab ada kerja sikit nak buat... mama pun apa lagi, angkat-angkat kening kat papa... ada maksud tersirat lah tu.. pastu en ajip pagi-pagi lagi dah kata siapkan barang adam... aku pun berdesuplah siapkan barang adam + aku yang bersiap sekali... pagi-pagi lagi dah masakkan bubur adam.. nanti sampai opis papa boleh bagi adam makan... sambil tunggu papa siapkan kerja, sambil bg adam mamam...


... posing dulu kat opis papa ... aku posing macam ni sbb nak sorok mata yg bengkak lagi ...

pastu, tanya papa aktiviti seterusnya???? papa wat dono jer... terus jer drive kereta... aku pun tak tau pergi mana... yang aku tau dah masuk area Klang... dan terus nampak sign board "JUSCO Bukit Tinggi".... papa kata, ha mana lagi JUSCO kita tak pergi... Jusco S2 dah, Jusco Equine dah.. Jusco IOI Mall dah, jusco Mid Valley dah.. Jusco Taman Maluri dah... secara automatik kami jadi Duta JUSCO... yihaaaaaaaaa....




... yeeee, duta JUSCO dah datang ...


... sampai-sampia jer kena isi perut dulu ... lapar wei dari pagi tak makan ... semangat nak gie jalan ...


... ni 1st time adak duduk kat baby chair ... papa, pasni boleh lah pergi IKEA lak, carik chair adam hikhik ...


... papa dah jadi mcm photografer, ke hulu ke hilir dengan kamera ...


... inilah hasil borongan... banyak beli toys adam sebab kat JUSCO tu banyak pilihan toys ...


... tengok adam ... tak pakai baju lagi, tapi sibuk nak posing dengan toys ...

9 yang komen:

shaifulsafar said...

huhu....tabik spring la kat ajip... pergi shopping mall pun bleh bawak dslr....

kalau saya letih nak mengusung... huhuhu....

Anonymous said...

hahha..

mana lg jusco yg kite x g..

nnt kite g lg..

ahah


to saiful:

org br belajar cmni la bro

ehheeh..

byk kena belajar dr en saiful lg ni..

bile leh berguru ni..

ahhaah




~aku yg ngesong kamera kemana2 saja aku gi~

nizza-abira said...

comelnya adam isap puting,
mama adam lak makin lawo dgn pic yg makin mantopp :)))
alycia, duta lantik sendiri ek..?hehehe...

shaifulsafar said...

balik kampung... kalau free, kita minum kat H&H sambil klik2... okey?... nak belajor gak system canon cam maner.... hehehehe

ezan said...

wah memang duta jusco la camni.. byknya jusco dah g.. lepas ni leh la ganti dato siti. :p

cikhuhu said...

cheh igtkan btol2 jadik duta jusco...
punye la bace smpai abih
tak jadi la nk jeles ;) keh3

CatlinaFly said...

pas ni contact jusco tau..amik jadi duta hehe

~~@lyci@~~ said...

shaifulsafar:
dslr itu kemana-mana shj dibawa.. dah jd bini no.3 dia dah huhu..

papa:
okeh papa.. pasni kalo papa gie opis lg mama nak ikut hehe...

nizza:
awwww mama adam yg makin lawa tu xtahan.. tetiba lak kembang idung.. tq tq :)

ezan:
doa2 kan lah suatu hari bole ganti dato' ct haha.. nak jugak berangan tu..

cikhuhu:
nampaknya tagline "Duta JUSCO" tu menjadi lah ekkk :p..

~~@lyci@~~ said...

catlina:
agak2 ada tak bos JUSCO tgk blog ni hehe...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com