Nuffnang Gadget

November 11, 2009

Kat Mana Pulak Ni????

mama dengan Adam dekat mana pulak ni??? uihhhh, jangan buat spekulasi korang... aku masih di sini (ehhhh, macam lagu XPDC pulak....).. kat Putrajaya ni... cuma ni semua unplan photo shoot bak kata papa.... masa ni balik dari kampung... tengoklah muka aku & adam yg selebet tu + pulak dengan mata aku yg masih bengkak (kes sakit mata, cover pakai spek)... kata tak singgah mana-mana, nak terus balik rumah... on da way balik, papa cakap nak round jap kat Pullman ... pastu singgah jap kat Putrajaya Water Sport Centre (sebelah Pullman).. tengok view cantik.. terus berhenti berPS jap haha...


kalau nak tengok piccas lagi, klik kat Photo Blog ni...

p/s : berPS adalah satu cara untuk merelease tensionn.. entah, itu pendapat aku haha...

p/s lagi : ooooooh mintak maaf yer, ni entry dah lama terperap... kes banyak sangat entry haha..


3 yang komen:

SiKecil Yang Nakal said...

huhuhu..

model tetap papa..

ahaha

yup..

btol2..pa sokong

berPS leh merelasekn tensen

tu psl selalu i PS..

i need some space..

ahhahahaah

nizza-abira said...

setuju pendapat alycia...
mybe sebab nizza pun suka bab2 PS ni kott
suka tgk pic alycia, lawo & nampak rugged :)))

~~@lyci@~~ said...

papa:
yup, model papa xberbayar tp tetap sentiasa get ready depan kamera haha..

nizza:
mama rugged :P

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com