Nuffnang Gadget

November 9, 2009

Papa Gie Tengok Bola, Mama & Adam Pergi Mana??

Sabtu lepaskan ada final bolasepak, Negeri Sembilan lawan Kelantan ... papa memang awal-awal lagi dah booking tiket nak pergi tengok bola... pukul 3.00 ptg dah berdesup dah pergi ke Bukit Jalil... abis segala mak nenek kamera + lens papa bawak... abistu, mama ngan adam buat apa...

jeng jeng jeng... tetiba lak mama aku call (adam panggil nekma) cakap nak tido rumah .. makteh & pakteh aku sekali sebab esoknya ada Wedding Invitation kat Putrajaya... pastu mama cakap nak jalan-jalan kat Alamanda.. aku apa lagi, terus jer oraittttttttt.... so, bila laki gie tengok bola, bini lak sibuk gie shoping hihi...

... ni adam dah siap dressing nak tunggu nekma jemput ...

... ni kat Alamanda ... adam dah meragam.. yelah, selalu gie jalan-jalan sekali ngan papa, dukung kat papa... ni dukung kat mama = tak besh kot ... tu yang meragam tu ... nampak kamera terus diam ...

... nekma tengah layan adam ... mama lak gie test kasut ... adam meragam pun sempat lagi mama beli kasut hehe ...

p/s : aiiiik, apsal lak gambar mama adam takde??? sebabnya adam dah meragam-ragam = mood nak posing dah hilang :p ... nampaknya gie jalan-jalan kena jugak dengan papa ... so, sambil mama shoping sambil mama posing hehe..


8 yang komen:

ezan said...

ezan pun agak susah kalo g shopping x bwk daddy sarah. sebab ezan ni kalo tgk baju lupa anak. hehehe...

SiKecil Yang Nakal said...

oOOOo.

mama n adam g shoping ek

xpe..papaa bg ms utk ma spent bsama adam

huhu

uih..kalo mama p shoping..

papa ena dukung adam je

berat oOoo

naek lenguh tgn papa

apa nk wat

SAYANG BINI punya psl..

eeheh

iedaLUVsham said...

ekekeke!!! same la ngan ieda, laki aku g tgk bola, aku g jenjalan mkn angin kat taiping, huahuahua!!! ;p

mama uzma said...

adam jeles kot tgk mama shopping brg mama je..cuba shopping brg adam gerenti adam ok kan...hiihi

Puteri Mona said...

Lenkali bawak stroller wei senang idop hehe. Anak2 pun disiplin jek tayah nak main kejor2 :). Aku mmg dr kecit da ajar duk stroller

~~@lyci@~~ said...

ezan:
yelah org pompuan ni.. lupa daratan time shoping hihi..

papa:
alah, mama kan selalu gilir2 ngan papa dukung adam..

ieda:
wahhhh, sama ekk kita.. beronggeng ngan anak memasing hehe..

mama uzma :
uihhh, barang adam dah byk dah mama shoping.. tiap kali gie shoping ada jer utk adam.. kali ni bg chance kat mama lak kan..

mona:
adam skrg susah tul nak suh duduk kat stroller.. dia kalo duk stroller jer kejap jer.. pastu nangis nak dukung.. event tido pun boleh terlentok kat bahu kita..

cintaKusayangMu said...

betul tu klu g jln msti kena bawa bodyguard..klu sorg2 xtentu arah dibuatnye...

~~@lyci@~~ said...

betul betul ... lg2 kalau baby twins mcm iena kan.. lagi xtentu arah dibuatnya huhu..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com