Nuffnang Gadget

November 23, 2009

PS Yang Tak Jadi...

Sabtu lepas punya cerita, plan tak pergi mana-mana pun... nak rest kat rumah ajer... lagi pun nak jalan-jalan tak best sebab belum GAJI woooooooo.... bila dah petang-petang sikit, mulalah resah-gelisah .... dah boring lak duduk kat rumah huhu... mulalah dalam kepala tu fikir macam-macam.... terus cakap kat en ajip " papa, jom bawak adam jalan-jalan nak... pergi kat dataran.. bawak walker adam sekali... boleh ambik gambar adam..."... dan en ajip yang memahami perasaan bini dia ni terus cakap "okey, siap..".. apa lagi berdesup ajer aku pergi tukar baju bagai... adam pun macam pelik jer tengok mama dia kelam-kabut siap ... dalam dalam hati yeye, dapat jalan... (adam kan ada sikit-sikit ikut gen mama dia, kaki jalan ;p)..

dan hasilnya....

... seronok betul adam dapat naik walker kat luar sambil bergambar ... oppp lupa nak bagitau, walker adam tu color pink sebab pinjam walker sepupu dia, kakak Bismi hehe ...

... Adam 1 Malaysia ...

tapi dapat berPS sekejap jer... sebab ujan dah nak turun... apa lagi kelam-kabut masuk dalam kereta.... nak tengok piccas lagi, klik kat sini ... destinasi seterusnya????? tunggu next entry okey...

aku yang asyik-asyik nak berPS.. nak release tension ... need some space bak kata papa haha,
a.L.y.C.I.a


1 yang komen:

shaifulsafar said...

salam...

nice photos... cuma next time elakkan sebarang background/subjek seperti tiang atau pokok berada betul2 atas kepala... nampak macam pokok tumbuh kat kepala....

kalau backgroud bendera berkibar... pasti cun!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com