Nuffnang Gadget

November 12, 2009

Terima Kasih Semua...

terima kasih pada semua yang bagi komen kat entry ni.... sokongan dan pandangan dari korang amat-amat aku hargai.. Insya Allah, from time to time aku akan cuba mengupdate blog aku ni supaya jadi makin MANTOPPPPPPP...

so, seperti yang telah aku janjikan, sebanyak 7 orang pengomen telah tinggalkan komen :

1. iedaLUVsham
2. nizza-abira
3. CatlinaFly
4. cintaKusayangMu
5. SiKecil Yang Nakal
6. mamafayyadh
7. shaifulsafar

so, jom kita tengok sapa yang bertuah......

;
;
;
;
;
;
;
;
siapa no. 6 ???
yessss, mamafayyadh


lagi sekali cabutan ...............



;
;
;
;
;
;
;
;

siapa no. 3 ??
yessssssssssssss, CatlinaFly

tahniah kepada mamafayyadh & CatlinaFly .... terima kasih banyak-banyak kerana sudi memberi komen & berkongsi pendapat, dan terima kasih kerana mengunjungi blog alycia.. kepada yang lain, jangan bersedih yer.... mungkin nasib tidak menyebelahi korang... apa-apa pun aku ucapkan terima kasih kepada semua, terima kasih yang tidak terhingga.... tanpa korang semua, tak meriahlah blog alycia ....

sayang korang semua muwaahhhhhhhhh,
a.L.y.C.I.a


p/s : oh, yaaaaa.. kepada mamafayyadh dan CatlinaFly, harap dapat emailkan nama penuh dan alamat ke deqya2000@yahoo.com...

p/s lagi : ohhhhh ye, lupa nak bagitau... nak tau ker hadiah misteri tu.... hadiahnya adalah 1 set DHIA Perfumes setiap seorang...


4 yang komen:

nizza-abira said...

alamak...
sipi aje lg nak dpt,hihihi

iedaLUVsham said...

wah! tahniah buat pemenang :)

CatlinaFly said...

wah..dpt gak adiah..macih2...will email alycia jap lagi eh?

SiKecil Yang Nakal said...

tidakkkkk..

adiah utk papa xde ek

ini tidak adill

huhuhuhuhu

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com