Nuffnang Gadget

November 20, 2009

Weding Ala-ala Inggeris Gitu ...


Tarikh : 8 November 2009 (Ahad)
Lokasi : Dewan Seri Seroja, Presint Diplomatik, Putrajaya
Tema : Inggeris



wahhhh, dah lama dah majlis berlangsung baru nak buat entry... sorylah yerk, sedikit buzy & macam-macam hal berlaku... oh ya, ni majlis atas jemputan family Lia (makwe adik aku) untuk majlis kahwin abang Lia... kira ni majlis belah pengantin perempuanlah.. Majlis family Lia kat kedah, dah confirmlah kami tak boleh nak pergi... jadi kami datang majlis belah perempuan...

sampai-sampai kat dewan, tengok family lelaki tak sampai lagi... so, terpaksalah menebalkan muka cakap kami atas jemputan pihak lelaki huhu... nasib baik family pompuan ni tak sombong, layan bagai jemput makan semua... dan nasib baik dewan ni best, siap ada bilik menunggu lagi... so, dapat jugaklah menepuk-nepuk adam yang dah meragam nak tido... pastu masuk dewan terus terkagum jap... mak aiiii, lawanya... konsep Inggeris lagi... akukan memang minat dengan konsep Inggeris ni.. habis semua aku nak pandang... rasa nak jer duduk lama-lama kat dalam dewan tu...

ok, jomlah layan piccas-piccas ni yer.. semua ada 15 keping aku upload (dengan ikhlas hati bagi tau bilangan hikhik.. yelah, kang ada lak kata banyaknya piccas :p)

kredit and tq to en ajip selaku photographer tak rasmi masa hari kejadian... dah siap, balik rumah tengok piccas aku ngan adam tak banyak... cakap kat papa, nape piccas aku tak banyak??? papa cakap piccas mama dah banyak dah b4 ni... boleh gitu?????


aku yang ajak laki aku pergi Kamdar beli kain lepas tu, kata unplan kan papa,
a.L.y.C.I.a


... kat parking pun boleh posing jugak ... dari kiri : alycia, mama alycia, makteh, pakteh, adik aku (ni nak pie kenduri kawin abg makwe dia lah ni) ...

... mama & adam ... I like this piccas coz aku buat mata juling tepi hikhik ...
... pelamin ...
... meja makan beradab ...
... ada live band lagi ... diaorg kata penyanyi tu anak Dato' Fazilah Kamsah ... entah aku tak ambik pot lak...
... the goodies ... cup cakes yang comel ...
... mama aku tengah berborak dengan bakal besannya ...
... dayang-dayang yang mengiringi ...
... flower girl yang cute ...
... inilah pasangan pengantinnya ... baju pun ala Inggeris ...

... I like this moment ... pandai papa capture piccas ni ... bravo papa!! ...
... Inilah Lia, makwe adik aku ... Insya Allah, bakal sister in law hehe ...
... Adam setiap kali pergi weding, sempat jugak tido ...
... okey, dah habisss ... jom balik ...

2 yang komen:

nizza-abira said...

mesti lawo kan alycia bila guna konsep ala2 english niii...
piccas yg en ajip tembak makin lawo..ada peningkatan...

~~@lyci@~~ said...

nizza:
yup, en ajip nampak dah ada improvement... praktis make perfect hehe...

ha, nnt kawin adik nizza bole lah buat konsep Inggeris.. mesti sweet..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com