Nuffnang Gadget

December 1, 2009

Blog Header Make Over Contest...

contest lagi... ok, kali ni KedaiGambarKami anjurkan Blog Header Make Over Contest ... sebenarnya dah lama nak join contest ni.. tapi asyik tertangguh-tangguh jer... ni tengok tarikh dah dilanjutkan hingga 4 Disember 2009, terus buat entry ni... ok, syarat contest ni adalah seperti berikut :
1.Copy & paste banner contest.Letakkan dlm entry dan juga pada sidebar beserta link ke blog ini. [done]

2.Tak perlu jadi follower (tapi dialu2kan!) [done - dah lama dah jadi follower]

3.Buat satu entry khas mengenai contest ini. [done]

Nyatakan apa yang anda tahu mengenai produk2 KedaiGambarKami dan nyatakan juga mengapa anda yang layak mendapat blog header makeover.

Produk-produk Kedai GambarKami adalah seperti berikut :

i. Photography Packages yang terdiri daripada Family Packages, Student Packages dan Exclusive Packages.

ii. Photobook yang terdiri daripada Pocket Photobook dan Coffee Table Photobook

iii. Design blog header

Saya layak mendapat blog header makeover sebab saya tak kreatif hehe... lagipun saya tak pandai sangat nak buat design cantik-cantik macam yang KedaiGambarKami buat... lagipun kat sini boleh dapat free, tak payah bayar haha (boleh tak alasan macam ni??? )

4. Tinggalkan komen pada entry contest ini beserta dgn link ke entry anda (bukan link blog shj, sy nak link ke entry contest k...) [done]

5.Contest ini bermula pada 13 November 2009 dan tamat pada 27 November 2009(14 hari).DILANJUTKAN!Tarikh baru ialah 4 Disember 2009!

6.Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah.

Hadiahnya:

Hadiah utama:
Rotational 3 Personalised Blog Header (macam header blog ini)

Hadiah saguhati x 4:
1 customizable Blog Header


wahhhh, bestkan hadiahnya... mana tau lepas ni kot-kot rezeki alycia dapat rotational blog header yang macam blog KedaiGambarKami ni... alahai, bertuahnya badan... free pulak tu... lagipun semua orang ada peluang menang sebab melalui cabutan bertuah. so, apa tunggu lagi.. jom ramai-ramai join contest ni...


aku yang nak buat blog header cantik-cantik, tapi makcik tak kreatip,
a.L.y.C.I.a

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com