Nuffnang Gadget

December 23, 2009

Contest "Ceria Si Ayah Bersama Anak"...

wahhhh, hujung-hujung tahun ni banyak betul contest... naik juling bijik mata aku tengok banyak contest ... selalunya contest ayik hantar piccas Adam jer ... tak pun piccas mama sekali-sekala mama nak glamer gak ... kali ni mama nak hantar piccas papa pulak lah.... Contest "Ceria Si Ayah Bersama Anak" dianjurkan oleh Fasha sempena besday husbandnya bulan 12 ni... senang sangat pun nak join contest ni ... nak tau detail klik kat SINI ...

jom kita tengok wajah aksi "Ceria Si Ayah Bersama Anak" edisi alycia...
tadaaaaaaaaaaaaaa....

;
;
;
;
;
;


Nama Papa : En Ajip
Nama Anak : Adam Zikry


okeh, dah siap.... puan penganjur a.k.a Fasha, sila semak ekkkk.. kalau ada syarat yang tertinggal, bagitau okehhh... kes malas nak buat entry panjang-panjang ... banyak lagi contest nak join ni hehe ...


ohhhhhh bilakah papa nak belanja mama & adam utk celebrate besday papa tetiba lak tukar tajuk :p ,
a.L.y.C.I.a


2 yang komen:

CatlinaFly said...

good luck!chaiyok2 adam n papa! :)

~~@lyci@~~ said...

tengkiu..
kot2 ada lak rezeki papa time2 besday dia ni hehe...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com