Nuffnang Gadget

December 9, 2009

Customized Felt Tshirt Giveaway...

Customized Felt Tshirt Giveaway di anjurkan oleh geng bas sekolah merayap aku = Tini ... dah lama dah Tini invite aku join giveaway ni haritu... tapi hasrat hati aku ni asyik tertanguh jer sebab banyak sangat dalam kepala otak aku ni entry nak buat ... ni kira macam SKT jugaklah untuk akhir tahun hehe...

syarat-syaratnya seperti berikut :
1. Buat satu entry khas di blog anda untuk Customized Felt Tshirt Giveaway.
Nyatakan juga design/perkataan yang anda ingin lihat diatas tshirt anda.
Word : ADAM Piccas : BABY BOY

2. Tinggalkan komen anda bersama link entry yang telah anda buat berserta email diruangan komen

3. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Disember 2009 jam 12.30tengah hari.

ha, senang jer kan... pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah... mana tau kot-kot rezeki korang pulakkan... lagi pun bila lagi aku nak promote hasil kerja member sendirikan mana tau kot-kot dapat komisen lak lepas ni hehe... jom ramai-ramai join... nak tau lebih lanjut, klik kat sini...

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com