Nuffnang Gadget

December 30, 2009

Family Trip : Cameron Highlands - Part2..

Aktiviti Day 2 - Ke Ladang Teh BOH, berposing di Smoke House, ke Pasar Malam lagi..

let's the piccas talking!!!


... Adam kat rumah lagi dah siap tido dulu ...


... sampai-sampai di Ladang Teh BOH haruslah berposing ramai-ramai dulu ...


... nekma & acu dah nampak macam kat oversea dah ...


... mama with adam ...


... papa with adam pulak ....


... kat Ladang Teh ni memang sejuk, berkabus ... pekena dengan teh panas yang fresh-fresh memang syokkk woooo ...


... posing kat dalam kedai Teh BOH ... alah, tempat yang Mila buat iklan Teh BOH tu ...


... yang ni acara mendaki puncak ladang teh ... aku tak follow sebab bawak adam + kat atas tu cuaca sejuk sangat...


... ok, dah sampai ke puncak ...


... aik, tetiba lak ladang teh BOH ada pekerja tambahan ... muka ngan gaya dah sebijik macam mamat kat belakang tu hehe ....


... papa kat trektar pun boleh posing lagi tu ...


... embun di hujung daun teh ... i likeeeeeeeee ... kredit to en ajip ...


... ok jom balik ... adam pun dah tido dah ... next entry ada piccas lagi besttt .... tungguuuuuuuuu...

2 yang komen:

shaifulsafar said...

rindunya kat cameron.... bila la nak ke sana lagi...

aNnAsUeJiE said...

i pon baru pegi cameron hari tu! enjoy sesgt! ;D

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com