Nuffnang Gadget

December 30, 2009

Family Trip : Cameron Highlands - Part3..

ok, ni aktiviti Day 2 - berposing di Smoke House... actually Smoke House ni macam Country House taraf 5 bintang punya... mat salleh jer yang duk kat sini... rumah ala-ala Inggeris gitu... visitors boleh datang ambik gambar bagai... aku ingat kan aku sorang jer yang kaki posing... rupa-rupanya bila sampai dari nenek sampai ke cicit, semua berposing sakan... konon-konon posing ala-ala Inggeris gitu... memang havoc time tu... ok, jom layan piccas....!!

... adam posing with atoknyang & neneknyang ...

... posing ramai-ramai lak ... tengok lah mama & papa ... mentang-mentang adam dukung kat atoknyang, siap pose romantik lagi :p ...

... nekma, mama & adam ... ni apa hal adam wat mulut camtu ...

... nekma & acu ... konon-konon kat oversea lah tu ...

... pose kami 3 beradik pompuan ...

... umi & abi ... ni anak ntah ke mana ntah ...


... piccas from 3 of us ... ni lah 1st time dapat posing sama huhu ...

... 4 generasi ... neknyang, nekma, mama & adam ...


... mama suka piccas adam yang ni ... pandai anak mama posing ...

... sebenarnya aku geram tengok orkid ni ... carik-carik anak dia kot-kot boleh roket, tp tak jumpa pulak... last-last posinglah with orkid ...

... piccas kat pondok lak ... ni nekma & acu yg terlebih over ajak mama posing sama ... padahal aku pun tergedik-gedik nak posing gak :p ...

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com