Nuffnang Gadget

December 30, 2009

Family Trip : Cameron Highlands - Part4..

Aktiviti Day 3 - Ladang teh Cameron Valley, Air Terjun Lata Iskandar, balik rumah...

ok, last day di cameron... acara pagi tu on da way balik singgah di ladang teh cameron valley, just posing-posing ambik gambar jer... pastu singgah air terjun Lata Iskandar pulak bermandi-manda... boleh pulak aku nak pitam kat situ... maybe sebab pertukaran suhu kot, kat atas sejuk, kat bawah panas... duduk relaks-relaks kejap baru ok... dan yang best adam tak nak naik mandi kat air terjun... suka sangat main air... dah lah berbogel haha... kat kamera en ajip takde piccas dia, nnt tengok kot-kot kat kamera aku yang adik aku pinjam...

kesimpulannya : percutian yang best.... enjoy....
planning family trip 2010 : langkawi yessssssssss...
dan secara rasmi aku dilantik jadi ajk penginapan lagi ahakkkkk...

sekian laporan dari ajk penginapan untuk percutian di cameron highlands,
a.L.y.C.I.a

... adam sampai-sampai sini dah tido ... penat woooo dukung dia bawak bawah tp papa dia lah yang dukung, mama releks jer ...


... tak kisahlah, adam tido mama tetap posing gak ...

... cool jer posing kat sini ... view yang serba hijau ...


... posing ramai-ramai lak ... tp tak semua yg turun ... yang veteran dah sakit kaki hehe ...


... konon-konon gaya retro :p ...
... umi sefamily ...

... last piccas from 3 of us ... gaya merenung masa depan ahakkk ...

2 yang komen:

Faizah_Haris said...

wahhh besrrrnnyer...thn depan langkawi ekkk...jommm3 insyaallah faizah pn nak ke sana gak....erkk kalo nak diskaun otel bgtau faizah ekk....hihiiihi

CatlinaFly said...

salam alycia..bestnye g cameron hihgland...penah gi tapi tak sempat nak amik gmbr kat ladang teh tu ;) tunggu E-ein besa sket la baru gi lagi sbb dak tu tak tahan sejuk..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com