Nuffnang Gadget

December 21, 2009

Happy Besday Papa...


Allah selamatkan papa...
Allah selamatkan papa..
Allah selamatkan papa Adam..
Allah selamatkan papa ...

Alhamdulilah, 18/12 hari = Besday Papa... jatuh pulak pada hari yang elok = Awal Muharam... Happy Besday papa... mama doakan papa panjang umur, diberi kesihatan yang elok, dimurahkan rezeki, bahagia dunia & akhirat dan menjadi papa yang baik dan soleh untuk mama and Adam ... Amin...

takde apa-apa celebration pun.. just special wish from mama ... adam nak wish tak tau lagi hihi.. cuma adam sampaikan kad & present kad papa ... Insya allah, ada rezeki nanti kita celebrate sama-sama ye papa ... tapi papa lah belanja mama & adam hehe ... kita semua kan sambut besday sama-sama sebab lahir 18 haribulan...
Papa = 18/12
Mama = 18/4
Adam = 18/2


mama & Adam sayang papa,
a.L.y.C.I.a

... piccas from 3 of us ... semoga kebahagiaan ini berpanjangan ke akhir hayat ... Amin ...


3 yang komen:

CatlinaFly said...

wah..semua beday same 18 hb yek...:)

Puteri Mona said...

bebeday to uuu papa adammm hehe. Nak pi celeb kat mana nanti?? Zura kasik adoah apa ahaqs sebok je nak tau

~~@lyci@~~ said...

cat:
18 family ahakkk..

mon:
ishhhh,hadiah tu tunggu lah papa adam kasik taw.. kalo mama kasitau mcm tak besh lak hehe...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com