Nuffnang Gadget

December 8, 2009

Jom Heboh-heboh...

Ahad lepas konon-konon tak pergi memana dah.. duduk rumah, rest kat rumah... tapi tengahari tu lepas aku habis siap masak bagai, tetiba ada lak yang buat statement "Mama, jom pergi Sure Heboh".... aku yang tak sampai hati nak tolak permintaan laki (dalam hati yeye dapat jalan :p) terus kata "ok, tapi petang-petang sikitlah.. dalam kul 3 ker.."..

pukul 3 terus kami pergi Bukit Jalil... tapi sampai-sampai nak masuk stadium, jalan jem giler.. apa lagi tukar plan B pulak = naik tren... memang bersesak-sesak... dengan orang yang nak pergi... dengan orang yang balik mengendong beg goodies .... nasib baik Adam behave jer tak meragam... kami pergi pun tak lama sebab orang ramai sangat (tak tau nak beli apa) + hari nak hujan.... nasib baik sempat sampai kat stesen LRT, terus hujan turun mencurah-curah... dapat lah beli :

1. tudung + legging untuk mama
2. penutup mulut nak motor untuk papa
3. biskut Tiger untuk Adam


sekian laporan dari Tapak Sure Heboh,
a.L.y.C.I.a


... tengah tunggu papa beli tiket tren ...


... tengok punyalah ramai orang ...


... budak yang behave jer haritu ... bunyi sound bising pun boleh tido ...


... Adam isi tank jap ...


... kat tren pun bersesak-sesak ... semua balik ngendong beg goodies ...


... sambil tunggu tren, sempat buat iklan jap hehe ...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com