Nuffnang Gadget

December 17, 2009

Lady In Red Giveaway...


yessss, another giveaway .... kali ni pulak mama yang nak join... asyik-asyik piccas Adam jer... ni biarlah mama pulak nak glamer hihik ... Lady In Red Giveaway organised by Firahadifa sempena wedding abang Firahadifa yang bekerja di UK, masa new year nanti ... dan hadiahnya mestilah dari UK jugakkan... why RED??? because their wedding theme is RED .... nak tau lebih lanjut pasal Lady In Red Giveaway ni, klik kat SINI okey ...

and inilah masa yang ditunggu-tunggu ...
Whose lady in RED????
jeng jeng jeng ....

;
;
;
;
;
;
;


of course lah piccas MAMA HOT kan hikhik... orang kata I'm look geogeours (eh betu ke spelling ni) in RED... betul ke??? ke aku yang perasan lebih hehe ...

RED Mama,
a.L.y.C.I.a

1 yang komen:

firahadifa said...

ok.. da review.. good luck!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com