Nuffnang Gadget

December 4, 2009

Lamanya Tak Main Bowling...

wow wow wow... lamanya aku tak main bowling... seingat aku last aku main masa awal-awal kawin dulu tahun 2008... semalam opis aku buat internal game antara staff, so aku joinlah.. walau pun tak menaruh harapan besar untuk menang sebab aku tahu tahap balingan aku so-so aje (tu pun ada gak yang masuk longkang :p)... tapi aku puas sebab dapat lepas gian main bowling... sesekali dapat jugak lah release tension huhu... ok, papa ... lepas ni kita boleh bawak adam pergi main bowling.. belikan set bowling kecik untuk adam ekkkk....

aku main bowling, laki aku tolong layan & jaga adam, tq papa,
a.L.y.C.I.a

... adakah ini wajah seorang juara huhu ...

... ni sebelum game start, tengah tunggu contestant datang... mrs lydia tengah cr skill ...

... aku punya pom pom boy ... luv u babehhhhh ...

... jaguh-jaguh lelaki pulak ...

lagi piccas nanti ambik kat kamera en ajip.... tungguuuuuuuuuu....

2 yang komen:

mama uzma said...

bestnya main bowling....
iena pun dah lama x main..
hmm sejak ada bigboy tu la
hhihii...

~mama danish~ said...

wah main bowling... ida dah lama pencen main bowling nih. last main 2006...kalau nak main skang ni sure byk x masuk longkang hehehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com