Nuffnang Gadget

December 24, 2009

My Lovely Baby With Pacifier Contest...

hurry up.... sebelum habis tahun ni pulun join contest banyak-banyak... dah semua kan dateline 31 Disember 2009... sebelum terlambat baik join cepat-cepat... agak-agaknya kalau ada anugerah join contest paling banyak, aku ada harapan kot menang hehe... walaupun tak pernah menang contest haha ...

aku kali ni pulak ada My Lovely Baby With Pacifier Contest yang dianjurkan oleh Pertmuffin... jom ramai-ramai join... tarikh tutup 30 Disember 2009 ... so, kepada sesiapa yang berminat just klik kat SINI ajer okey...

dan piccas Adam sedang berPacifier .... jeng jeng jeng...

;
;
;
;
;
;



Nama : Adam Zikry b. Mohd. Razif
Umur : 10 ++ bulan
D.O.B : 18 Februari 2009


okey, dah siap... thanks a lot to organiser a.k.a Pertmuffin and the sponsor a.k.a MamaJiwaTulip..


aku yang selalu pening pale carik puting Adam sebab Adam suka campak-campak punting,
a.L.y.C.I.a

1 yang komen:

PertMuffin said...

salam..
dah terjah... cuma cam tak nampak link blog penganjur & penaja kat sidebar. nanti update yer :)

anyway, thanks for joining & good luck !


hawa @ pertmuffin

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com