Nuffnang Gadget

December 31, 2009

Program Untill Early 2010 ...

----------------------------------------------
THIS IS STICKY MODE
SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY
----------------------------------------------


ni aku punya program sampai awal tahun depan ...
saje je list down kat sini, sebagai panduan...

1. 14 - 15 Dis : Kursus .NET kat Cyberjaya
2. 18 Dis : Besday papa (penin pale ni nak beli hadiah apa)
3. 19 Dis : Majlis Aqiqah & Cukur Jambul Adam
4. 25 - 27 Dis : Holiday kat Cameron Highlands ... yihaaaaaaaa....
5. 28 Dis : Cuti - nak dating-dating ngan papa ...
6. 31 Dis : check - up Adam 10 bulan
7. 1 Jan 2010 : balik kampung PIL kat Pilah ...
8. 4 - 5 Jan 2010 : Cuti - ibu hantar kakak sekolah...

Perkara yang masih belum settle :

1. Pos hadiah misteri untuk Catlina (tunggu ye Cat..)
2. Tag dari Ezan

banyak jugak program aku hujung tahun ni mengalahkan PM lak aku hikhik,
a.L.y.C.I.a


7 yang komen:

ezan said...

fuh.. full tu jadual sampai hujung tahun ni.. kalah pm ni.. hehehe... btw.. enjoy urself .. :)

~~@lyci@~~ said...

tulah pasal... bz betul makcik ni hehe..

CatlinaFly said...

hehehehe..takpe..kite setia menunggu..

CatlinaFly said...
This comment has been removed by the author.
CatlinaFly said...

ha..alycia email kan gmbr kat sy, gmbr2 yg nak dimasukkan ke dalam header,n bg tajuk blog n caption kalo ade. bila dah siap sy tunjuk draft dan leh buat pembayaran kalo dah setuju..:)

nizza-abira said...

penuh yek aktiviti :)

~~@lyci@~~ said...

catlina,
nanti balik bercuti alycia email piccas okey... kot2 ada lak piccas lawa time holiday nnt hikhik..

nizza,
ya.. ngalahkan PM huhu..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com