Nuffnang Gadget

December 4, 2009

Serius Baby 2009 Giveaway...

masa untuk join contest... lagi-lagi harini hari Jumaat = mood lemau sebab tak sabar nak cuti esok... yihaaaaaaaaa... tambah pulak dengan cuaca yang ala-ala macam nak suruh aku tido kang aku tido bebetul lak kang... so, baik aku join contest... ada jugak faedahnya.. mana tau kot-kot aku menang (aikkk, belum apa-apa lagi dah perasannnnnn :p)...

ok, Serius Baby 2009 Giveaway dianjurkan oleh Ibu Rifqi sempena besday Ibu Rifqi yang ke-29 tahun... happy besday Ibu Rifqi (ehhh, ni bukan nak mengampu ni... ni ucapan ikhlas :p).... nak tau lebih lanjut lagi pasal contest ni, klik kat SINI lah yer...

sebenarnya mencabar jugak contest ni... yelah sebelum ni semua contest asyik nak piccas ceria jer.. tetiba lak yang ni nak muka serius... penat jugak aku menggodek PC nak carik piccas balik, nak carik muka anak aku yang serius... akhirnya ni lah yang aku dapat + aku rasa muka anak aku paling serius setakat ni .....

;
;
;
;
;
;
;

Nama : Adam Zikry bin Mohd. Razif
Tarikh Lahir : 18 Februari 2009
Umur : 9 bulan ++

amacam korang, serius tak muka Adam ni ???

aku yang suka tengok muka Adam happy+ceria time ambik gambar,
a.L.y.C.I.a


1 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com