Nuffnang Gadget

December 11, 2009

Tudung Giveaway Contest...

wah lagi-lagi contets... contest lagi ... sebenarnya dapat message dekat Chatbox dari Teratak Comellotte yang ajak join contets ... so bila terjah blog Teratak Comellotte nampak Tudung Giveaway Contest... tapi bukan contest gambar model bertudung ye kawan-kawan ... kali ni gambar "Saat Percutian Indah Anda" ... jenuh aku harini carik balik gambar lama-lama yang pergi bercuti ... sebenarnya aku excited sangat nak join contest ni sebab hadiah dia adalah Tudung Nur Barakah ... syok nya kalau dapat hadiah tudungkan .... so, kalau nak tau lebih lanjut pasal contest ni, silalah klik di SINI yer kawan-kawan...

so, setelah seharian aku menggodek piccas, akhirnya inilah gambar percutian yang aku pilih ... tadaaaaaaaa....
;
;
;
;
;
;
;
Tempat : Masjid Kristal, Terengganu
Tahun : 2008

Masa ni aku dengan opismate aku, Mona ada kursus kat Terengganu ... dah alang-alang jalan jauh tu, pergilah berjalan sekali ala-ala bercutilah kan + shoping sakan sekali haha ... dan salah satu tempat yang kami pergi adalah Masjid Kristal ... memang cantik betul masjid tu... rugi kalau sesiapa yang pergi Terengganu tak singgah kat Masjid Kristal ... kami posing-posing kat situ pun ala-ala model muslimah gitu hehe ...

ok, amacam puan penganjur ... lulus tak entry ni???


aku yang tak sesabar pergi bercuti with papa + adam,
a.L.y.C.I.a


1 yang komen:

rien said...

ok pass...:) mmg cantik masjid kristal nih..good luck

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com