Nuffnang Gadget

January 27, 2010

Besday Bash Big Bro Adam & Hafiey...


Ahad lepas mama bawak Adam pergi Besday Bash Big Bro Adam and Hafiey, kawan geng bas sekolah merayap mama = MamyKepoci ... dapat jer kad dah plan dah apa baju nak pakai .. of course lah baju MUFC kan... kamikan penyokong tetap MUFC.. memang sedondon kami haritu ... siap adam pun mama pakaikan baju MU... cayalah adam... nway, adam nak wish Happy 4th Besday to Big Bro Adam and Happy 1st Besday to Hafiey.. memang meriah sangat besday bash tu... biasalah kan, Mamykepoci punya event mesti meletop-letop kan ahakkk!! tapi tak sempat nak tengok acara potong kek sebab datang lambat sikit, hari hujan... tapi tetap enjoy on that day... especially adam.. suka tgk budak-budak ramai-ramai...

jom layan piccas!!


aku yang tak sabar nak sambut besday adam next month,
a.L.y.C.I.a

... kami yang baru sampai ... see, MUFC mania haha ... piccas ni kredit to Mamykepoci ...

... inilah Big Bro Adam = 4 tahun ...


... ni pulak besday boy = Ammar hafiey is 1 ... with Mumykepoci ...

... adam tengah praktis pakai cap untuk besday adam pulak yer hehe ...

... Adam with mama pulak ...

... sempat posing with mummy to besday boys ... glamer mak time tuh ...

... ni pulak time nak balik, sempat jumpa ex-opis mama = Ita yang dah slim ...

5 yang komen:

CikSembang said...

lama tak jumpa.. seronok dapat jumpa sini..

~~@lyci@~~ said...

yup.. jumpa akak kat fb terus add..

CikSembang said...

semoga silaturahhim berkekalan..
jgn lupa folo akak.. hehe

~~@lyci@~~ said...

I follo..

tq..

Puteri Mona said...

tq zur sbb mai ye, sedundun lagik ahaqs. Kalau ada petandingan family mengikut tema tebaik mesti ko yg gondol hehe. Nti bebila jumpa aku nak pi copy gamba dr kamera tok laki ko ye

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com