Nuffnang Gadget

January 25, 2010

Contest ~ Aksi Cukur Jambul..

contest datang lagi.... kali ni nak join Contest ~ Aksi Cukur Jambul lak... contest ni dianjurkan oleh ZuArCiTy ... so, kepada sesiapa yang nak tau lebih lanjut pasal contest ni, klik ajer kat SINI okey ... tarikh tutup contest = 30.1.2010 ...

oh ya, aku memang belum pernah tepek lagi piccas adam masa cukur jambul pada 19.12.2009 lalu ... adam pun dah besar dah time cukur jambul.. dah 10 bulan ... majlis cukur jambul adam bersekali dengan majlis akikah... alhamdulilah, segalanya berjalan lancar ... terlaksana sudah tanggunjawab kami as a parent untuk buat masjlis ni...

inilah aksi cukur jambul yang aku pilih....

... muka cembeng nak menangis, tapi tetap maintain pandang kamera ahaha ...



lastly, thanks to the organiser = ZuArCiTy and ZuArCiTy-ShOp ...

kami bertema coklat masa majlis cukur jambul,
a.L.y.C.I.a

yang kat bawah ni sekadar gambar hiasan masa majlis cukur jambul...


... adam posing with mama berfore majlis ...


... mula-mula muka maintain jer ...


... dah start dah menangis melalak ... alahai, kesian nya anak mama ...


.... muka budak yang sedih huhu ...


3 yang komen:

SiTi said...

SaLaM...oK sEmUaNyA...
gUd LuCk YeR

isabelle said...

gmbr last tu yg kesian tu...
berganang air mata.hihi

~~@lyci@~~ said...

siti: ok, tq..

isabelle:
tgh kesedihan sesangat tu Is..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com